Британското семейство отново е в шок, след като френското списание Closer обяви снощи, че притежава топлес снимки на Кейт Мидълтън и вече ги публикува в днешния си брой.

Вчера късно вечерта от списанието пуснаха в онлайн варианта си фотос на Кейт и принц Уилям по бански, под който написаха: "Ще видите невероятни снимки на бъдещата Кралица на Англия, както никога не сте я виждали и никога няма да я видите!"

Въпреки съмненията, кадрите видяха бял свят и моментално бяха препечатани от клюкарските онлайн издания.
Снимките са направени миналата седмица, когато принц Уилям и Кейт бяха на почивка в закътаното имение на свой братовчед във Франция.
Кадрите са от момент, в който двамата се радват на слънчевите лъчи край басейна, мажат се със слънцезащитен крем, а принцесата се пече по монокини.
Принцът и принцесата бяха информирани за заплахата тази сутрин, преди визитата си в джамия в Малайзия, където са на обиколка, пише The Sun.

"Те са натъжени и бесни, че личното им пространство е нарушено", се казва в изявление на техен говорител.

От кралския дворец се опитаха, но не успяха да спрат публикуването на скандалните снимки и те вече се въртят в нета.

Появата на топлес кадрите на принцесата идват на фона на все още бушуващият скандал с голите кадри на принц Хари и негова спътница в Лас Вегас.

Главният редактор на Closer Лоурънс Пю заяви за медиите, че на техните снимки Кейт е "напълно топлес" и това ще накара Хари да се чувства "много по-малко самотен".