Полицаите в Несабър са открили лежащ на земята 60-годишения В.А. с прерязано гърло. Около обяд е бил подаден сигнал за разразил се скандал пред блок 59 на комплекс „Младост” в морския град. Според очевидци двамата са се скарали заради наследствения апартамент, оставен от баща им.

До мъжа е стоял неговият брат А.Т., на 66 години, с големи петна от кръв по своите дрехи. Линейка веднага откарала пострадалия в бургаската болница.
В.А. е имал близо 15-сантиметрова рана на шията. Шефът на отделението на здравното заведение в Бургас д-р Даниел Петков обяснява, че раната е стигала от единия ъгъл на долната челюст до другия. "Имаше прерязани артерии и вени с обилно кървене. За щастие не бяха засегнати големи магистрални съдове, иначе разрезът щеше да е фатален. Обработихме раната, възстановихме прерязаните тъкани  и  подсилихме мускулатурата с шевове”, обяснява още той пред "Бесове".
В момента пострадалият се възстановява, без опасност за живота. Неговият брат е обвинен по член 128, алинея 1 от Наказателния кодекс, „за нанасяне на тежка телесна повреда”.