Около 600 души от цялата страна излязоха на пореден протест срещу новите правила за паркиране в центъра на София. Има хора от Габрово, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Димитровград и други градове. Хората са дали и име на протеста - "Поход на справедливостта".
Шествието тръгна от сградата на Административния съд в София и премина покрай сградата на Столична община. Там протестиращите седнаха на улицата и започнаха да скандират: "Фандъкова, ела". След като стана ясно, че столичният кмет няма да излезе при хората, те продължиха пътя си към сградата на БНТ. Причина за това е, че те смятат, че върху недоволството им се налага цензура и държавната телевизия не показва истината по случая. Хората носят плакати с надписи "София на всички", "Не на рекета", "Не на данък паркинг". Шествието е предвождано от млади момчета, които носят транспаранти с надпис "Чуйте ни".
Междувременно Административният съд в София отложи за 7 декември делото на гражданската организация ДНЕС срещу новите правила за паркиране в столицата. На заседанието съдът реши, че са представени допълнителни доказателства, които трябва да бъдат разгледани, и заяви, че заради неявяване на нови жалбоподатели не може да разгледа делото срещу новата наредба за паркиране в София.