Информация, че джипът на премиера Бойко Борисов, шофиран лично от него, е бил ударен отзад от пилотната кола на НСО, се появи днес. Инцидентът станал в късния следобед в петък, на кръговото кръстовище на бул. "Иван Михайлов" на път за стадион "Христо Ботев". 

Борисов пристигна към 17,30 часа в Благоевград, за да открие основно реконструирания с пари на "Благоевград - БТ" спортен комплекс "Пирин". По-късно той тръгва за стадион "Христо Ботев". Той лично шофирал джипа. На кръговото между заведенията "Мръсното кебапче" и "Калисто" той объркал пътя и вместо да завие надясно по "Владо Черноземски", продължил направо по "Иван Михайлов". Когато видял, че пилотната кола на КАТ завива надясно, Борисов рязко спрял и тогава бил ударен отзад от ескортиращата го кола на Националната служба за охрана.

На джипа на премиера и автомобила на НСО са нанесени леки материални щети. След като откри стадиона, премиерът отново седна на шофьорското място, за да шофира лично към София.
В нито една точка на страната през вчерашния ден не е имало пътен инцидент със служебен автомобил на Националната служба за охрана (НСО). Това обявиха от НСО от името на началника на службата бригаден генерал Тодор Коджейков, във връзка с изнесена информация за пътен инцидент със служебен автомобил на НСО в Благоевград вчера следобяд.