Ирен Кривошиева изпадна в истерия, когато научи, че съквартирантката й Кристина Патрашкова я е нарекла луда. Жлъчта й беше толкова силна, че журналистката не можеше да вземе думата, за да й обясни защо се е изказала така за нея.



"Ти имаш ли деца?", с този въпрос актрисата подхвана Патрашкова. Когато журналистката отговори отрицателно, Кривошиева загуби контрол над себе си. Ще ми говориш, когато имаш дете! Ти си си изгубила душата!, крещеше й майката на Владо Данаилов.

Огън в маслото наливаше и самият той, като съветваше Патрашкова да дава акъл, когато роди. За да го успокои, тя го изчетка, че е "умно момче", но майка му е неуравновесена. Никой обаче не я остави да обясни, че не е нужно да имаш деца, за да забележиш, че Ирен Кривошиева не се е справила особено успешно с родителските си задължения.

Докато Патрашкова и Владимир се обясняваха, Ирен отново се нахвърли върху журналистката. "Не можеш да кажеш, че една майка е луда", заяви тя. Тогава се намеси малък Ламбо с репликата "Успокой се, ма", но тя не го послуша и продължи да бълва змии и гущери срещу съквартирантката си.

Ирен Кривошиева миряса едва когато стигна до язвителното заключение, че няма смисъл да се съобразява с жена, която обижда книгата й, без да я е чела, и дава акъл за възпитаване, без да е възпитавала дете.