Модната сензация на седмицата стана новата прическа на Наско Сираков. Оплешивелият, което е нормално предвид възрастта му, бивш футболист реши да последва светлия пример на вожда и учителя на БФС Боби Михайлов, пише Супер 19'.

Също като близкия си приятел и съратник от годините в Левски, в националния отбор и в управата на футболния съюз, Наско си присади малко коса на темето, така че да изглежда по-млад и по-запазен. Суетникът направи своя дебют като гост на гост-водещия на Гореща точка по ТВ7 Тити Папазов.

Сираков пристигна заедно със съпругата си Илиана Раева и двамата говориха надълго и нашироко за спорт и музика. Преминаваха от гимнастиката, за чието шефство се бори Илиана, към футбола и обратно.

След като вече в българския футбол имаме прозвища Голямата перука - Боби Михайлов, и Малката перука - сина му Ники Михайлов, интересно какъв ли прякор ще метнат шегаджии и зевзеци на синята легенда Сираков.

Синът на един от единствените световни шампиони и по свободна, и по класическа борба Петко Сираков, досега предпочиташе да ходи с прическа 0 номер или с първи номер, за да не му личи олисяването.

Той сигурно не е чувал мита, за който се твърди, че е научно доказан, че плешивите мъже се водят за по-потентни. А именно тези качества, редом с плешивостта обикновено са комплексите, които идват на дневен ред след 50 - златната възраст на някогашното футболно величие.