След като стана ясно за всички съквартиранти във "ВИП Брадър", че скандалът между Мариана Попова и годеника й Ханес е бил само постановка, двамата започнаха открито да показват чувствата си. Същото обаче направиха Люси и Камелия, които се заиграха като истински котки на дивана, боричкайки се и гонейки се. Лесбо ласките и успешния "годеж с чужденец" преляха канчето на Златка. Тя много се нажали от липсата на любим човек до нея. В изповедалнята тя дори се разплака и сподели моменти от сбогуването си с женения си любовник Мирослав.

Златка се трогна от жеста на Ханес към Мариана, който й поиска ръката пред цяла България. "Той е чужденец на всичкото отгоре, отбеляза Златка. - Мирослав никога не може да го направи това нещо."

Плувналата в сълзи плеймейтка разказа как, след като двамата са се разделили, той останал да я чака до входа. Не можел да я прежали, щяла много да му липсва. После й писал SMS: "Ще те чакам, любов моя!" Златка пък не знаела какво да му отговори.

Чувствителната брюнетка не искала по никакъв начин да разваля семейството на Мирослав. Тя се поставяла в положението на жена му и не искала да причини нищо лошо на фамилията му.

Златка сподели, че искала деца, дори го обсъждала с любовника си. "Това е най-лесното, да ми направи дете", каза тя и се оплака, че с него никога не може да бъде по начина, по който й се иска. Двамата дори си говорили, че тя искала да забременее през август, за да роди детето през май и то да е зодия телец като майка си.

В крайна сметка Златка не искала да разбие чуждото семейство. На Люси Дяковска тя сподели: "Трябва да намеря някой нормален човек до мен и той да ми бъде семейство".