Вчера около 9.50 часа в РУП- Етрополе се получил сигнал за пътнотранспортно произшествие в града на кръстовището на бул. „Руски” и ул. „27 ноември”.

Пристигналите на място полицейски служители установили, че  инцидентът е само с  материални щети, без пострадали, като неизвестен извършител с лек автомобил „Пежо” е ударил насрещно движещ се  „Фиат Браво”, след което е напуснал местопроизшествието.
Незабавно били предприети заградителни действия и беглецът  бил установен и задържан. Оказало се, че виновният водач, избягал от местопроизшествието, е 23- годишният Г.П., добре познат на органите на реда. В досието на младия етрополец, известен с буйния си нрав,  фигурират регистрации за хулиганство и телесни повреди.
През 2010 година заради управление на МПС след употреба на алкохол му е била отнета и книжката. Това не само че не го спряло да шофира, но се оказало, че Г.П. е седнал зад волана отново стабилно почерпен. Когато го изпробвали с техническо средство, дрегерът отчел внушителните 3.73 промила в издишания въздух.
Нарушителят е санкциониран по административен ред. Срещу него е образувано бързо полицейско производство.