Венета Райкова имала трето око, писаха жълти издания. Според клюките обаче то било на път да се затвори и водещата щяла да загуби паранормалните си способности.

Писанията допълват, че причина за това е фактът, че Венета започнала да задава жълти въпроси в предаването си и е спряла с разработките на духовни теми.

"Това е нова информация за мен, защото не знаех, че имам паранормални способности и трето око", през смях коментира водещата на "Горещо" и допълни: "Колегите ми се обадиха и със сериозен тон попитаха дали продуцентите знаят, че ще си загубя третото око и как ще водя предаването оттук нататък. Тихомир пък обмислял развод, защото се оженил за мен именно заради това допълнително око. Около мен всички са много притеснени за неговото затваряне. Не знаех, че го имам. Затова и не подозирах, че толкова много го ценят."

Венета обяснява, че е в сериозна драма, защото е заплашена да остане както без работа, така и без мъж. С чувство за хумор допълва, че за първи път е обезпокоена за бъдещето си след писания в жълти медии, пише 24 Часа.