Депутатът Емил Димитров отправи някои съвети към изпълнителния директор на ЦСКА

Един от основните хора В ЦСКА-Възраждане Емил Димитров отправи чрез "Тема Спорт" няколко съвета към изпълнителния директор на футболния клуб Георги Илиев-Майкъла. Както е известно, бившият защитник заяви по време на пресконференция миналата седмица, че е отправил покана към дружеството да влезе в управлението на 31-кратните шампиони. Положителен отговор обаче така и не бил даден.

"Да, вярно е, че Майкъла покани Красимир Георгиев за негов заместник. Нека обаче да е наясно, че на ЦСКА не му трябват много ръководители, а добри такива. Той също така говори за сини ленти, а феновете на ЦСКА не са далтонисти и синият цвят никога не е бил приеман добре на "Армията".
И другото, за което искам да го посъветвам, е да не говори прибързано за школата ни в Етрополе. Преди време той искаше от мен да го направя директор там, но нещата не се случиха. Направили сме три големи трансфера на наши играчи. Когато Майкъла направи нещо такова в ЦСКА, тогава може да говори за нашата, а и за която и да е от другите школи.
Нека да има предвид тези три съвета, които му давам", заяви депутатът от ГЕРБ в отговор на Георги Илиев, който коментира, че етрополската школа е "хубава, но никой не е излязъл от там".

На въпрос дали се оказа вярна прогнозата му, че Газпром няма да спонсорира ЦСКА, Димитров каза: "Щом съм го казал преди, няма смисъл да се повтарям", завърши депутатът.
Източник: livesport