В снощния епизод на "Биг Брадър" излъчиха кадри с един от най-атрактивните съквартиранти Панайот, по-познат, като Пацо. Съквартирантът разказа в ефир, че фолкпевицата Анелия, преди време, го обвинила в кражба.

Неотдавна Пацо ходеше с Константин на участия и се представяше като негов озвучител. Той не спести на съквартирантите си да им разкаже истории, свързани с фолк звездите. Брадърът сподели, че имал неприятна случка с певицата. Преди две години, когато звездите на "Пайнер" имаха лятно турне и обикаляха из градовете, Пацо също бил неотлъчно до своя приятел Коцето.

Той си припомни една случка от Слънчев бряг, когато Анелия и още няколко изпълнители, заедно с фризьора и гримьора на певицата отишли на плаж.

Пацо помолил Анелия да остави gsm-ите си в нейната плажна чанта, тъй като той нямало къде да ги остави, защото носел със себе си само кърпа. Тя му разрешила да остави бигажа си при нейния.

За зла участ обаче изчезнал пръстенът на певицата, който тя свалила преди да влезе в морето. Изпълнителката побързала да обвини Пацо, че той е откраднал бижуто й.

"Този пръстен струва 4000 лв. Не ме интересува откъде ще ги вземеш тези пари, но ще трябва да ми върнеш пръстена", изрепчила се певицата на Пацо.

Брадърът побързал да й обясни, че той не го е взел. Константин тогава също защитил приятеля си. "10 минути нарежда. Изложи ме пред всички на плажа", каза Пацо на съквартирантите си.

Оказало се, че пръстенет на изпълнителката бил паднал в пясъка и гримьорът го намерил. Тогава Панайот проклел изпълнителката, като й казал: "Видя ли, че не съм го взел аз. Дано да нямаш хит и участия поне 2 години".