Сочените за едни от най-богатите хора в България братята Красимир и Николай Маринови - Маргините са оставили баща си да мизерства, пише "България Днес". Журналисти са посетили Андрей Маринов, който едва крета с пенсията си в смолянския квартал Устово.

Заедно с жена си Соня бившият миньор живее в скромна панелка. "Нямам никаква връзка с Николай и Красимир. Пари понякога ми праща третият син Димитър. Я пусне 200 лв., я не. Не се оплаквам, такъв е животът", разказва старецът. Андрей МАринов е болен и през ден се налага да ходи до болницата. Съседите му го описват като благ и кротък човек, който с часове стоял сам на пейката пред блока взирайки се в близката река.

Жена му Соня обаче се отличавала с лют нрав. Обичала чашката и понякога ставала доста цинична, споделят комшии пред вестника. Те обаче разказват, че всесилните Маргини никога не са идвали на гости на родителите си. Само Соня отвреме навреме посещавала единствената дъщеря в семейството - Мариана, която живее в Пловдив и се занимава с мода.