Цветелина Янева направи първия си самостоятелен концерт и то не къде да е, а в Sofia Live Club. Изпълнителката реши да събере колеги, приятели и журналисти именно на това място, а не в някой чалга клуб.

С час и половина закъснение изпълнителката се появи на сцената като истинска звезда, за да изпее на живо нови парчета, както и добре познати стари хитове в чисто нов аранжимент, като се опитваше да избяга от типичното попфолк звучене.

На бляскавото събитие бе представен и новият видео клип на певицата към парчето, озаглавено "С какъвто се хванах".

Това, което малцина забелязаха бе новият татус на изпълнителката, който се намира на врата й. Рисунката на певицата може да бъде видяна само, ако е вдигнала косата си на кок.

Татуировката всъщност бе името на любимия й - "Delian". От няколко години Цвети има връзка с медийния магнат Делян Пеевски, но никога досега официално не е оповестявала, че именно той е любимият й мъж.

На партито се появиха колеги от други музикални компании, сред които Тони Стораро, Софи Маринова, ДесиСлава, Лияна и Теодора. От "Пайнер" с присъствие се разписаха само големите имена, като Глория, Галена, Емилия, Камелия и триото - Константин, Борис Дали и Илиян.