Някогашният вокал на D-2 и сегашен фронтмен на група V.O.XX Дичо Христов сериозно се е заел да работи за появата на наследник. Той се чувства напълно готов да стане родител и постоянно агитира приятелката си Карина по въпроса. Тя обаче го сваля на земята с думите, че едно дете не идва по график, а когато е писано, тогава се ражда.

Близки до двойката обаче доверяват, че Дичо иска да се види баща най-много до година. Тайно се надява най-напред да има момиченце. Навършилият вчера 38 лазарника купонджия е обхванат от сериозна бащинска вълна и интерес към хлапетата. За това свидетелства и постер на популярна бебешка козметика.
който Дичо е споделил на своята страница в социалната мрежа Фейсбук. Припомняме, че Дичо и Карина са двойка от пет години, но се знаят от цели 15.

Рождения си ден музикантът посрещна на сцената на Studio5 в НДК. Причината - заедно с помъдряването си той и групата му представиха дългоочакваната си първа тава „Млечният път". Публиката реагира повече от възторжено на парчетата „Като преди", „Няма да дам", „За първи път", „Ангели", „Млечен път", „Хиляди години", „За теб и любовта".

След като феновете държаха момчетата от V.O.XX почти половин час на сцената, Дичо отпраши с Карина и най-верните си приятели да полива рождения си ден и дебютния албум в столично заведение. Като изненада за гостите музикантът бе донесъл шише с карибски ром, пълен с тайни съставки. Според него напитката гарантирала успех в бизнеса и хазарта или поне така му казали от фирмата вносител. „Това чудо се приготвя от 90 тайни подправки, аромати, включително лайм, ванилия и канела. Издирвах го около година у нас и в чужбина. И доста се озорих, докато накарам да ми го доставят, без да ме одерат финансово", разказа пред столичен вестник рожденикът.