Христо Стоичков категорично забранил на дъщеря си Михаела да се снима гола за популярно еротично издание, след като от редакцията отправили поредната покана към нея, пише skandalno.net. Въпреки че офертата била за софт сесия от едва три кадъра, Стоичков не се съгласил и наложил тотално вето.

Мика опитала да оспори решението на баща си и обяснила, че сумата е доста голяма за два-три часа работа. Освен това, сесията щяла да е много полезна за кариерата й, тъй като хубавицата отскоро се опитва да пробие в киното и телевизията. Отговорът на баща й обаче отново бил отрицателен.

Според запознати, при втория разговор с дъщеря си, Камата се развикал с пълно гърло да не го занимава повече с подобни глупости. Той бил категоричен, че в никакъв случай няма да позволи на дъщерите си да се появи гола по страниците на някакви си списания, като например щерката на Наско Сираков - Славея, която на няколко пъти демонстрира прелести.

Ицо бил категоричен, че това си е чиста порнография и никога няма да одобри подобно нещо. За да бъде по-категоричен, той дори се обадил пред Мика на Наско и го попитал дали му е било приятно цяла България да гледа дъщеря му чисто гола. Сираков чистосърдечно отвърнал, че той също се е възпротивявал с пълни сили и накрая обвинил съпругата си Илияна Раева, че без негово знание дала позволение.