Годежен пръстен от Зуека блести на ръката на Анна Вичева. Режисьорката, която от години е любовница на Васил Василев и го раздели със семейството му, е получила предложение още преди няколко месеца, пише "Всеки ден".

На рождения й ден 6 септември Зуека пожелал ръката й, но се разбрали да крият новината, докато проблемите около раздялата с майката на дъщеря му Нина Димитрова не отшумят.

Наскоро Анна решила, че вече е минало достатъчно време и съобщила на свои колежки, а оттам научили всички в „Господари на ефира". Режисьорката също е част от екипа на Магърдич и Джуди Халваджиян, където и среща Зуека преди близо 10 години и пламва любовта между тях.

Василев, който нямаше брак с Нина, а преди това има един развод, този път искал да се ожени по всички правила. Настоявал дори с Анна да минат под венчило в църква, за да е благословена и от Господ връзката им. Двамата изстрадали много в дългите години на лъжи и криене и затова сега искали да се радват напълно на любовта си.

Близки до Анна Вичева пък са категорични, че тя вече иска да стане майка. Въпреки напредналата възраст на Зуека и факта, че той има голяма дъщеря от Нина - Девина, режисьорката още няма дете и актьорът й е обещал да я дари с такова.

Анна е навършила вече 37 години и не иска да губи и секунда повече, за да зачене. Младата любовница на Василев от години пренебрегва собственото си щастие, за да е с него, и сега актьорът се съобразявал с всичките й прищевки от благодарност, че го е чакала толкова време да вземе решението да напусне жена си и детето.