Родопски ходжа уплашил Любо Нейков, след като миналата седмица му казал, че над него тегне черно проклятие. Завистници поръчали да му бъде направена магия, която да предизвика цял куп здравословни проблеми и най-вече да има непрекъснати ядове на работа. Проклятието направило така, че комикът да не намира покой и никога да не е доволен от постигнатото.

Интересното е, че ходжата решил сам да информира Нейков за магията и в продължение на седмици звънял в офиса да тормози секретарката му. Настоятелно искал спешна среща с актьора, за да го избави от тегобата и да му помогне да изгони демоните, които разяждат плътта и съзнанието му, пише skandalno.net. Служителката обаче категорично отказвала да информира шефа си и сторила това едва, след като родопският магьосник я заплашил, че ще я постигне същото, ако не се съгласи.

В крайна сметка жената информирала началника си и той се съгласил да се види със заклинателя. Още на следващия ден ходжата се появил в офиса на Нейков. С влизането си започнал да го уговаря да се подложи на тежък ритуал по разваляне на магия, а в подкрепа на думите си изредил и цял куп болести, които според него мъчели актьора. За услугата поискал 1000 лева, която цена била твърде евтина според неговите твърдения.

Нейков се шашнал от приказките на ходжата и в един момент не само се вързал, ами даже изпаднал в паника. Малко оставало да се съгласи, но тогава на помощ дошли колегите му и след кратко обсъждане успели да го убедят, че става въпрос за поредният измамник, който се опитва да измъкне пари от лековерни люде. Тогава Любо буквално побеснял и с крясъци изгонил самозванеца от офиса си.