Факт е поредния скандал между жените на Коко Динев - Емилия и Анелия. Журналисти - свидетели на поредната кавга между двете поп - фолк перли скочиха ужасени от поведението им и заявиха категорично, че взаимната им нетърпимост отдавна е преминала всякакви граници.

Втрещени наблюдатели разказват, че двете не спрели да се зверят една на друга дори и в деня, когато всички трябва да бъдем добри, пишат от skandalno.net

Истината е, че този път свадата била започната от Емилия, която само преди ден отново повтори пред медиите, че никога нищо хубаво не е видяла от своята съперница, а точно обратното - само злини. От своя страна Анелия не останала длъжна и оповестила на всеослушание своето мнение. Тя пък заявила, че опонентката й за място в сърцето на Динев е едно реално нищо, което е достойно единствено и само за съжаление.

Докато тя самата била в перфектна форма по отношение и на личния, и на професионалния си живот, русокосата бомба била в окаяно положение. Общественото мнение обаче твърди, че Анелия действително е потърпевша от тяхната опустошителна война. Защото заради съперницата си бе изоставена на произвола на съдбата с малко дете на ръце, поради което Емилия бе заклеймена като най-жестоката крадла на мъже в цяла България. Прокрадна се и мнение, че настоящата на Коко Динев заслужава много повече да бъде щастлива с него, но за нейно най - голямо съжаление никой не знае докога.