Варна литна на четвърто място в престижната щатска класация на градовете с най-сексапилни жени на планетата.

В пояснението там пише: "Повечето американци едва ли са чували за България. Обзалагаме се, че няма да успеете да я откриете и на картата. Но всички сте преживявали приключението България в мечтите си. Тя е страна, където дрогата може да се купи без проблеми със закона, има тонове евтина водка.

За атракция са поставени механични бикове по плажовете и безкрайни водни пързалки. Но това, което привлича, са едни от най-красивите и разкрепостени жени, които сте срещали. Те държат на себе си, грижат се много за телата и външността си и се опитват да демонстрират класа и изтънченост. Най-важното обаче е неповторимият чар на тези зашеметяващи нежни създания".

На първо място в уникалната класация е Стокхолм с култовите шведки. "Те всички говорят английски със секси британски акцент, настроени са приятелски и знаят как да купонясват", въздишат авторите на подреждането.

Зад тях са датчанките от Копенхаген и аржентинките от Буенос Айрес. Нашите варненки са следвани от красавиците на Лос Анджелис, Москва, венецуелските русалки от Каракас и канадките от Монреал.

Място в листата намират и израилтянките от Тел Авив, както и девойките от най-щурия град на света - Амстердам, Холандия.