Щерката на Глория, Симона Загорова отново втрещи Фейсбук с обработените си на фотшоп снимки, видя Kliuki.bg. Малката госпожичка започна още от сега да прекалява, освен с неприличното си държание, и с фотошопа.


Симона Загорова вече скандализира обществото с предизвикателното си поведение, а е само на 16- години. Не стига, че се появява в скромно къси роклички на участия и излага майка си, а сега и Фотошопа й е потресаващ. Фенове и интернет потребители моментално хванаха непълнолетната тийнейджърка в няколко много брутални злоупотреби с обработващата програма.


Това е първата снимка, която предизвика остри критики и коментари от страна на възмутени интернет потребители. На нея много ясно се вижда, че стройните и секси крака, които Загорова със самочувствие показва, са резнати и оптично преправени да изглеждат по-финни и привлекателни.


Всички помним малката госпожица, която в детските си години беше пухкаво и закръглено детенце. Това определено се забелязва и на снимката, на която Симона позира, качена на безумно високи токчета с майка си Глория. Очевидно тази снимка Загорова е забравила да я обработи и истината веднага лъсна.


Кого си мисли, че ще излъже Госпожица Загорова!?, недоволстват интернет потребители. Хората са ужасени как толкова малка дама се опитва да замаже очите на цялата аудитория с нескопосан Фотошоп.