Жена е изправена пред обвинения в непредумишлено убийство, защото е задушила до смърт своя приятел с големите си цици. Дона Ланг е задушила своя приятел с циците си по време на шумна кавга след пиянски запой в техния дом-каравана в Еверет в американския щат Вашингтон. Свидетели разказаха на полицията, че са чули двойката да спори шумно два пъти през фаталната вечер, като 85-килограмовата Дона е хвърлила партньора си на пода по време на едната караница, пише БЛИЦ. По техните думи, 51-годишната Дона после го затиснала с тяло, а той се молел да бъде пуснат. Тогава тя легнала върху жертвата си, като с гърдите си му покрила лицето. Жертвата е бил висок около 160 сантиметра, което е с близо 3-сантиметра повече от ръста на Дона, но бил с около 7 килограма по-слаб.


Един от свидетелите разказа на полицаите, че жертвата може да е имала и проблеми със сърцето, а друг твърди, че "тя го е задушила до смърт". Когато стражите на реда пристигнали на мястото на инцидента, те заварили медиците да се борят за живота на 51-годишния мъж. По-късно жертвата била обявена за мъртва в болница.


Според полицията, по време на инцидента Дона е била в компанията на мъж и още две жени. Всичките са били много пияни. От там добавят, че Ланг отрича да знае, защо мъжът е починал. Ланг ще бъде обвинена в непредумишлено убийство втора степен.