Откакто е с милионерския син Християн Гущеров, Мария тотално е забравила какво е това задръжки. Без грам притеснение фолк дивата хвърля луди пари за дрехи, разкрасителни процедури, фотосесии и клипове. Мария вече успя да си навлече гнева на по-голямата част от почитателите й, тъй като се взе за една от най-големите звезди у нас, пише hotarena.net.


Не стига само това, а и Гущеров вече е пред фалит благодарение на миньончето. За последния каприз на Мария, милионерският син се е бръкнал с 16 бона.


Както вече писахме парите са за най-новия клип на фолк дивата. Певицата настояла видеото да е първокачествено, въпреки че скоро пусна цели два клипа.


Изпълнителката използвала двама режисьори, които да направят кадрите на 3-минутното видео. И въпреки че услугата й излязла солено, певицата не се отказала от решението й.


Доста от колежките на Мария вече започнаха да недоволстват и да я упрекват, че прави толкова скъпи клипове, тъй като по този начин ги задължава и те да се бръкнат с по-голяма сума за своите, а както знаете не всеки би могъл да си го позволи.


На Мария обаче изобщо не й пука, все пак тя отдавна не мисли за това от къде ще намери пари за новото видео, за разлика от останалите във фолк гилдията.


Припомняме ви, че според клюките, финансова беше причината Мария да се разведе с бащата на детето си Димитър Андонов, който не успя да засити материалните изисквания на фолкпевицата.