Вече съм в България - от вчера. И от 10-и почваме снимките за това ново шоу и с мен всяка събота, което се очертава да е голяма забава." Това написа в личния си профил във фейсбук Деян Неделчев - изпълнителят на "От икебана дървесата ги боли" и "Съчки събирам". Певецът отдавна живее на Канарските острови, но често идва в България по работа.


Той все още не казва кое е шоуто, в което ще участва. Но само пояснява, че такова нещо се прави за първи път у нас.


"Ще почне излъчване в средата на март. Няма да казвам как се казва, за да е изненада за всички вас, а и не знам дали ще се справя", пише Икебаната.


Освен че ще се появява на малкия екран, докато е в България, той е планирал да запише нова песен.


"Започвам да подготвям и бъдещия си нов хит, който определено е много зарибяващ, за да го пусна през пролетта с луд видеоклип. Също няма да казвам нищо за него", казва още Неделчев.


Последната си песен той записа тук. Още миналия април изпълнителят имаше уговорка за дует с Йордан Йончев-Гъмзата от "Ку-ку бенд".


Няколко месеца по-късно те пуснаха общото си парче "Двама мъже и половина", което сега е включено в новия албум на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" "Един от многото".
Новото предаване няма да е първото, в което канят Икебаната да участва. Миналата година, още преди старта на "ВИП Брадър", Неделчев беше казал: "Няма да участвам за нищо - 2 месеца, 24 часа с камери да им правя шоуто и сеира и да се подиграват с мен. Не са познали. Който иска, да си плаща."


В чужбина Деян Неделчев се представя с бащиното си име Ангелов, но го произнасят като Ейнджълоф. Преди Канарските острови живя няколко години в Южна Африка.