Обиди, псувни и неприлично поведение в лекция по статистика показаха „Господари на ефира”.

Случката е станала във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий” по време на лекция, а видеото показва как преподавателка губи контрол пред студентите и започва да крещи, съобщава Нова телевизия.

„Вие учили ли сте досега статистика? Т’ва да не е бабини деветини, да не е научен комунизъм?! Това е статистика! Не може да се процедира по философия, по политология, по майни г*зини и по право... Сто дисциплини право учите, само и само да има факултет по право... У всеки град факултет по право... На всеки селянин с пари – диплома по право... Задача по статистика се прави по статистика. Т’ва да не е математика да ви караме да смятате измишльотини – X + Y? Тук се работи с реални числа! Вие какво сте учили досега, бе! Майка ви да е**, л*йна такива! Обяснява се веднъж, обяснява се на хора, не на изроди!”, казва преподавателката на студентите.

Студентите възроптаха срещу обидите на „милата” и „любезна” преподавателка. В отговор на това обаче преподавателката отново избухва:  „А вие имате ли право да ми лазите по нервите? Ако сте студенти – стойте тук, ако сте л*йна – марш оттук, вървете на майната си в г*за всички!"