Брадърът Панайот призна, че точната бройка на жените, които е избрал да се борят за сърцето му са пет. Пацо сподели пред Гала, че в предстоящото риалити, посветено на него, което ще се излъчи в предаването "Горещо", ще бъде показано подробно как той избира своята половинка.

В ролята на жури се изявява Венета Райкова, а също и родителите на Брадъра. Подготвени са пет епизода, в които ще бъдат показани кандидат-булките, а във финалния - Пацо ще направи своя избор.

Венета Райкова издаде, че сред кандидатките има фолкпевица - Мелиса, която не е сред най-оборотните изпълнителки в този бранш, но пък била много симпатична. Освен това за сърцето на Пацо ще се бори и по-голяма жена от него. Тя е на 35 години и според сватовницата Венета тази дама изглеждала най-заинтригувана от особата на Панайот.

Момичетата преминали през различни изпитания. Те били заведени в родното място на Брадъра - Гълъбово, и останали да пренущуват няколко дни в дома на Пацо и неговите родители. Всяка сутрин ставали в 7 сутринта, когато започвали снимките на риалити проекта.