Мика Стоичков, дъщеря на футболния ас Христо Стоичков, призна в предаването "Терминал"на Любен Дилов по TV7, че левскарите я освиркват и я мразят повече, а цесекарите са приятни.
Нормално е, знае се откъде тръгва баща ми, философства Мика. Тя издава, че е канена за водеща на тв предаване за футбол в Маями, но избрала да си е в България. Все пак не съм си затворила вратата, признава тя.


Почнах да работя с футболни мачове, което си ми идва отвътре, с това съм израснала. Не си се представям да водя клюкарско предаване или жълти неща, смята Мика. Мечтата й е да има собствено предаване, по някакъв начин свързано със спорта.


Веднага ще ме оплюете, ще кажете баща й я сложи някъде да работи, но не е така. Сама си търся пътя в живота. Моят български все още не е на ниво и все пак трябва да ме разберат, а не да ме оплюят и да кажат - гледай, тази много говори, пише Блиц. Така че не бих коментирала, защото не съм подготвена за нещо такова. Обичам всичко по малко, не да получавам нещо наготово, казва дъщерята на футболната легенда.


Тази последната случка да ме свързват с футболист на баща ми. Той знае истината, аз знам, това са смешни неща, отхвърля клюките Мика.