20-годишна жена е открита мъртва в София, съобщиха от СДВР.

Самоличността на жената е установена. Сигналът е подаден на тел. 112 вчера. Жената е открита в шахта в близост до ул. „Суходолска” в  Западен парк. Трупът е открит вчера от случайно минаваща жена.

Изясняват се причините, довели до убийството. Източници от МВР уточниха, че най-вероятно става дума за битово-любовна история. Засега не се знае какво е оръжието, с което е извършено убийството. По случая обаче има заподозрян.

В същия ден бащата на момичето го е обявил за издирване, защото не бил виждал дъщеря си от 4 март. По информация на БТВ момичето е било бременно. Жертвата е пребита с дърво, душена е, а накрая е захвърлена жива в шахтата. Момичето ходело с момче от ромски произход.

Разкрито е убийството на 20-годишната жена в София, съобщиха от МВР. Подробности ще бъдат съобщени на брифинг от представител от сектор „Разследване на криминалната престъпност – отдел „Досъдебно производство“ и началник на сектор „Престъпления срещу личността“ в отдел „Противодействие на криминалната престъпност“ в 14.00 часа.