Ники Михайлов е поръчал „отвличането" на Азис с цел сплашване. По тази версия работят криминалисти, пише hotarena.net.


Вчера медиите гръмнаха с новината, че е имало опит за отвличане на Азис. След като непозната жена му прави неустоима оферта за реклама на маркови дрехи, ромският славей отива на място, за да се срещне с нея. На срещата около Сточна гара певецът отива с гардовете си. До тях спира кола с полицейска лампа. От нея излизат няколко мъже с жилетки „Полиция" и започват да крещят: „Легни, ръцете на гърба!".


Охраната е повалена, а Азис изкаран от колата и съборен на земята по очи. В този момент един от гардовете се светва, че това не са ченгета и ги напада. Фолк певецът бързо е вкаран в колата и отведен в 5-то Районно. Случаен минувач пък звъни на 112.


Според криминалисти, ако престъпниците наистина са целели отвличане, са щели да натикат Азис директно в колата, без да си губят времето и да го карат да ляга на земята. Затова основната версия, по която се работи, е сплашване.


Според близки на Азис вероятен поръчител на сплашването е не кой да е, а Ники Михайлов. Мутрите, нападнали певеца, били близки до вратаря, освен това Михайлов имал мотив. Откритите нападки и обиди на Азис срещу Алисия разгневили гаджето й. Ники дори предупредил певеца да престане, „за да не му се случи случка", допълват от в "Всеки ден".


Гласовитият ром преди месеци нападна колежката си и дори призна, че последната му песен „Нещо мръсно" е писана за нея. Неотдавна приятелят на Азис Ванко 1 пък се изцепи, че в скоро време ще пусне хард компромат за тъмното минало на Алисия.


„От другия месец навлизаме в една нова фаза, когато ще има дълга и безмилостна война. Ако досега Алисия предизвикваше лавина от коментари, то оттук насетне ще има лавина от лайна".


Другата версия, по която работи полицията, е пиар стратегия от страна на Азис. Фолк певецът е известен със скандалните си провокации и може сам да е поръчал „отвличането си".


Третата версия е, че бивше гадже на Азис е искал да си отмъсти на певеца и поръчал „отвличането" от аматьори.


Азис заяви, че е добре и нищо му няма, дори нямало опит за отвличане.


"Добре съм, не съм отвлечен. Ето, снощи имах участие, което мина страхотно... всеки говори и пише каквото му скимне. Нямам намерение да се обяснявам повече, случая е наистина абсурден и нямам новина за вас", каза ромският славей пред "Всеки ден".