Не съм част от политическия бардак. Песента на Радо Шишарката "К*рви, сбогом" показва душевната колизия на лирическия герой, който е принуден да се раздели с хедонистичния начин на живот, да спре отдаването си на порока и да служи на обществото. Исках да накарам депутатите да се замислят, че трябва да служат на обществото. Това заяви в предаването "На светло" по Нова телевизия лидерът на "Атака" Волен Сидеров по повод скандалния плакат, който националистите окачиха в парламента.

В отговор на въпрос за Иван Костов, Сидеров посочи, че не може да има еднакви политически виждания с него. "Той е основният виновник хората да не могат си плащат тока, с неговата криминална приватизация. Това беше направено с диктат отвън - МВФ и Световната банка. Костов в е за съд. Сега от партията му припознават мои идеи отпреди 8 г., но хората знаят добре кой защитава тези идеи", каза лидерът на "Атака". "Никога не съм бил финансиран от чужда организация или корпорация. Тези слухове ги пусна точно Иван Костов, защото много го беше яд, че го бих на изборите 2005 г.", заяви Сидеров.

Той посочи, че се е консултирал с политици от Венецуела относно отнемането на концесии в България, тъй като в латиноамериканската държава имат подобен опит. Според Сидеров няма проблем подобно нещо да се случи и у нас, а чуждите компании не биха могли да спечелят битката в съда, тъй като извършват много нарушения. По думите на лидера на "Атака" починалият президент на Венецуела Уго Чавес е пример за лидер, който поставя на първо място интересите на народа си. Запитан дали ако дойде на власт, ще управлява като Чавес, Сидеров каза: "Уго Чавес трябва да бъде пример за България. Аз обаче не съм Чавес, Не съм Сталин или Мао. Нищо не ни пречи да направим в рамките на Европейския съюз рязък завой в колониалната политика. Нищо не ни пречи да отнемаме концесии, за златодобив например, и ЕС няма да ни каже нищо", убеден е лидерът на "Атака".

Той заяви, че няма доверие на президента Росен Плевнелиев за съставянето на служебното правителство. "Той ще постави там себеподобни. Служебното правителство трябва да бъде наблюдавано под лупа, защото може да направи много вредни неща. Може да разпродаде Стара планина на килограм, на парче", каза още Волен Сидеров. Попитан дали се е развел с Капка Георгиева, той уточни, че не е, но е в процес на развод. Не му оставало време от други, по-важни неща.