На Никол Станкулова определено не й върви като втора водеща в „Денсинг старс". Дали от напрежение, дали от престараване, на всяко появяване досега, а те са две, прави по един сериозен гаф, обърквайки името на събеседника си.


Миналия петък тя смело нарече Маги Халваджиян Джуди и доста се поизпоти, докато се поправи. Снощи обаче удари джакпота на гафовете в ефир, като нарече Джина Стоева - Джуна - известна руска ясновидка. Това доведе до усмивки, като се разсмя и самата Джина, но всичко беше замазано и разговорът продължи. Вероятно синотптичката иска да докаже, че е способна да работи и друго в телевизията, но прекалено се старае и прекалено бърка. Тя няма и непринуден контакт с колегите си и със зрителите, не се шегува, не прави опит да се освободи от рутината, с която чете прогнозата за времето и засега се проваля като водещ. За сметка на това пък всичко компенсира с невероятни тоалети, които събират очите на публиката.


При предишната си изява тя беше с дълга черна рокля, обсипана с камъни Сваровски и достойна за кралски бал. Сега се беше издокарала в нежнолилав тоалет с бродерия, красив корсаж и ефектни камъчета, което накара жените в залата да се обръщат след нея. Прическата и гримът й също бяха стилни и ако не бяха пропуските в обръщенията, щеше да изглежда перфектно. Зашеметяващо на сцената изглеждаше и Алекс Сърчаджиева в разкошна черна рокля с бродерия и дантели. Тя съвсем непринудено възкликваше - вижте ми роклята, нали е красива и строго мъмреше участниците, които не забелязваха произведението на дизайнерското изкуство и го настъпваха без да искат.