Социолозите Кольо Колев и Мира Радева продължиха със скандалите в студиото на БТВ. Двамата се хванаха за гушите и се обвиняваха взаимно във всички възможни грехове. Причината беше публикуваното вчера социологическо проучване, което показва смазваща преднина за ГЕРБ пред БСП.

Началото даде Радева, която заяви, че предоставя думата на Колев, защото той си живее в патриархален свят. Зад моето изследване стои моето име и моята фирма, започна Колев. Зад другото изследване не стои никой. Някакви американци, някакви французи. Това изследване е тип-Една жена каза на пазара. Тези резултати са политически слух, който няма нищо общо с реалността. Най-гадното и нечистоплътното в случая  е разпространението на вредни слухове, разпали се Колев.

Мира Радева контрира, че за 23 години, нейните прогнози винаги са били много по-добри от тези на Кольо Колев. Той реагира гневно и заяви, че изследването на Радева е пълна порнография. Кажете тук, кой ви поръча това изследване, попита той. Скандалът постепенно набираше сила и двамата се надпреварваха кой да говори. Колев настояваше да се разбере, кой е поръчал изследването на Радева, а тя твърдеше, че то е поръчано от европейска институция. Водещият Виктор Николаев се опита да укроти страстите на няколко пъти, но без особен успех. Двамата социолози не спряха да се обвиняват в лъжи и да се прекъсват. Много говорите, а не отговаряте на конкретните въпроси, каза Колев. Как да отговарям, като непрекъснато ме прекъсвате. Престанете, ядоса се Радева. За финал Колев обяви, че повече никога няма да участва в едно предаване с Мира Радева. Същото важи за Андрей Райчев и Румяна Коларова. Няма да легитимираме глупостите на тази госпожа и да носим отговорност за лъжите, които разпространява, категоричен беше Колев.