Бизнесменът и плейбой Петко Димитров разказа историята на своя живот и разкри подробности за това от къде е тръгнал и как е успял да се превърне в преуспял и заможен мъж, пише "Уикенд".


Съсобственикът на едни от най-посещаваните нощни заведения е израстнал в скромно семейство. Майка му е инженер, а баща му - фотожурналист. Петко е бил възпитан като ученолюбив и отговорен младеж.


"Баща ми почина и тогава цялата отговорност за семейството се стовари върху главата ми", споделя бизнесменът. Тогава 20-годишният Петко се мобилизира и започва да учи "Зъботехника". Лекциите съчетавал с работата си като таксиметров шофьор.


Плейбоят се пробвал да изкарва пари и като модел, но разбрал, че това не е за него и бързо се отказал. Днес, Петко е рекламно лице на модна къща, но тогава не му се е струвало добра идея да чупи стойки по списанията.


"После разбрах, че в БИАД търсят охранители и отидох", връща се назад във времето бизнесменът. Шефът на заведението Слави Бинев много харесал новото попълнение в екипа и така Петко развил скорострелна кариера. След като стигнал и до управител на дискотеката, Димитров решил да се откаже, за да вземе участие в управлението на други столични заведения.


Всички усилия на младия мъж дават резултат. Днес той живее охолно в голяма къща в Горна баня. Има много и екзотични домашни любимци. Последното интересно около него е участието му в "Денсинг старс", където се изявява и като добър танцьор.