Популярната актриса Яна Маринова отдавна е разведена с първия си мъж огомил, от който има син Никола. След развода Яна получава родителсите права, но момченцето предпочело да остане при баща си, пише "Всеки ден".


Актрисата споделя, че въпреки раздялата си с детето тя остава изключителна привързана към него и слуховете, че го е изоставила не са верни.


„Когато си тръгвах от апартамента на Богомил, Никола реши, че иска да остане в стаята си, където всичко му е познато и близко. Той осъзнаваше, че по цял ден трябва да стои сам у нас и евентуално за него да се грижи бавачка. Баща му и новата му приятелка винаги са до него. Не ревнувам в никакъв случай. Сегашният ми съпруг също има дъщеря. Понякога се събираме двете семейства и се разбираме чудесно. Не съжалявам, че синът ми предпочете баща си, но се дразня на приказките, че съм го изоставила. Стана точно обратното, ако въобще може да се говори за някакво изоставяне", категорична е Яна.


Хубавицата опроверга и слуховете, че се е разделила и с втория си съпруг и даже шеговито покани желаещите в спалнята й, за да видят прекрасните им отношения.