Мис България-Вселена 2005 Галена Димова е била задържана в началото на седмицата за склоняване към проституция, научи "България днес". Мацката е прекарала зад решетките 72 часа задържане след разработка на ГДБОП. Близо 9 месеца разследващите са подслушвали телефонните номера на хубавицата, за да съберат достатъчно данни за престъпната й дейност. Тя е била освободена срещу парична гаранция, чийто размер не е ясен.


Заедно с Мис България-Вселена зад решетките с временна мярка за задържане са прибрани и съучастничките й Вера Дзънгова и Теодора Янкова. Трите са уличени като престъпна група, търгуваща незаконно с ВИП компаньонки. Сред момичетата на повикване за сексуслуги са именити манекенки, няколко фолкпевици и светски момичета, известни само с това, че са известни.


Те са работили като проститутки и са докарвали на тарторката на групата - 37-годишната Вера Дзънгова, десетки хиляди левове печалба на месец. Вера все още е в ареста с постоянна мярка за задържане, постановена от съда, казаха разследващи, работили по разбиването на мрежата.


От използваните специални разузнавателни средства станало ясно, че
едно момиче на вертепа често е провеждало телефонни разговори с известен телевизионен водещ. На някои от СРС-тата са записани и любовните еротични чуруликания на Галена със шоумена, казаха добре информирани източници от ГДБОП.


Според слухове тарифата за час секс без никакви задръжки с момиче от вертепа на Вера Дзънгова струвала 600 евро. Таксата не е случайна, при нея наистина са класни, поддържани, красиви и сексуално много опитни жени, казват познавачи. Ако клиентът искал момичето за цяла нощ, се договарял за отстъпка.


Дългокраката блондинка Галена все още е законна съпруга на бизнесмена Георги Георгиев, въпреки че от година двамата са разделени. Мацката сключи брак с бизнесмена в края на септември 2010 г. на пищна церемония в храм-паметника "Свети Александър Невски