Този четвъртък зрителите на ТВ2 ще могат да видят гостуването на сръбската мега звезда Лепа Брена във „Вечерното шоу на Азис”. За водещия, който е израснал с нейните песни, срещата с певицата е епохално събитие и той ще признае, че се е разплакал от вълнение в гримьорната, преди да излезе на сцената.
Най-красивата певица на Балканите не е посещавала България от грандиозния си концерт на стадион “Васил Левски” през 1989 година, когато успя да събере 100 хиляди човека и се приземи с хеликоптер на сцената. Тя ще разкаже за преживяванията си около това събитие, празните стадиони, които виждала от високо и мисълта, че никой не е дошъл да я гледа, а след това изненадата от многото хора, които съзряла от хеликоптера.
Балканската кралица не е правила концерти в Сърбия цели 17 години. Във „Вечерното Шоу на Азис”, тя ще разкрие, че й предстои записване на нов албум, а също и филм, освен това ще стане ясно, че Лепа Брена винаги са я съпровождали пророци. Тя ще разкаже, че когато била на 14 години един човек й предсказал, че ще стане много известна и богата. Ванга пък предрекла създаването на продуцентската й къща „Гранд Продукция”.
Азис винаги е бил голям фен на Лепа Брена и ще се запее нейна известна песен. Тя с удоволствие ще се присъедини към него и ще сбъдне едно от най-големите желания на Васко да пее със нея.
Красивата сръбкиня ще признае, че въпреки огромния успех, който е постигнала мечтите й все още не свършват. Сега те са свързани предимно с щастието на децата й. Тя ще сподели пред зрителите, че е една много щастлива жена, която води пълноценен живот и има всичко, за което може да мечтае.