Мис Плеймейт за 2011 година била любовница на крупен италиански бизнесмен, издаде източник на Lifestyle.bg.


Меги Колева замина на обиколка из Европа, по време на която посети Рим, Швейцария, Лондон, Париж и други красиви места. Тя обаче не беше там заради ангажименти свързани с професията й на модел. Сексапилната брюнетка придружаваше 60-годишен бизнесмен, който в продължение на месеци е издържал нашенката.


Запознати разкриват, че той е бил възмутен от поведението на родната ни плеймейтка, тъй като тя постоянно е мъкнела кучето си с тях и дори е искала отделна стая за него в хотелите, където са отсядали. В един момент обаче на господина му писнало от прищевките на Колева и решил да прекрати отношенията им.


По време на пътуванията миската се тътрела и със сестра си от ромски произход, което също дразнело бизнесмена. Самата тя поддържа версията пред нейни познати чужденци, че прекарва доста време в Швейцария, защото сестра й живее там.


Напомняме, че плеймейтката имаше връзка и с Петко Димитров, който набързо приключи отношенията им след като разбра, че тена на Меги се дължи не на солариума, а на ромския й произход. Тя самата дълго време криеше това и обяснявше, че екзотичните й черти са вследствие на испанската й жилка.