Красивата дама от журито на Dancing Stars - Галена Великова, официално потвърди, че е в щастливо очакване на първото си дете.


Tреньорката по спортни и латиноамерикански танци и международен съдия от редица престижни състезания е в прекрасна форма и безпроблемно пътува от Атина до София два пъти седмично.


Галена е собственик на верига танцови училища в Гърция и от 15 години е омъжена за гръцкия бизнесмен Константинос Хайнас. Той бил изключително щастлив от новината, че двамата с Галена очакват момиченце, което ще се роди в края на септември.


Галена сподели, че се чувства прекрасно, без традиционните за бремеността дискомфортни състояния и се надява това да продължи до раждането на дъщеричката й. Справедливата съдийка от Dancing Stars добави, че е дала достатъчно години на танците и кариерата си и сега планира да се отдаде на най-голямото щастие в живота на всяка жена - майчинството.


Лятото й няма да бъде свързано с почивка на морето и плажа, а с по-щадяща програма, съобразена с напредналата й бременност.


„Оттук нататък в живота ми на първо място ще бъде детето. Цялата ми програма ще бъде съобразена с неговите нужди - останалото ще почака", развълнувано сподели Галена.