Мария Илиева изненадва с онлайн предизвикателство феновете си. Предстоящият й солов сингъл излиза до броени дни, а през това време почитателите й могат да развихрят въображението си и да спечелят лична среща с певицата.


Всеки фен е поканен да познае името на сингъла на Мария, като публикува коментар на официалната страница на певицата във facebook - http://www.facebook.com/pages/Maria-Ilieva/40499600196


Коментарът трябва да съдържа израза „Играя ...", а на мястото на многоточието се търси липсващата дума от името на песента.


Трима щастливци, познали как играе Мария Илиева в новия си сингъл, ще спечелят покана за промоцията на видеото, както и лична среща с певицата. На страницата си във facebook Мария ще дава жокери всеки ден до премиерата на сингъла на 17-ти май в шоуто „Денсинг старс", когато ще бъде обявен и отговорът на загадката.


„Преди време реших да сменя името на сингъла ми от „Виж ме" с израз, който до голяма степен описва моя начин да играя. Интересно ми е да чуя как си го представят и почитателите ми и нямам търпение да прочета всички предположения," сподели изпълнителката.


Новият сингъл е дело на Мария Илиева, Любо Киров и Георги Янев. Видеото, режисирано от Валери Милев, ще бъде готово в края на май.