Задачата на Групата беше да обикалят Базата прилепени до кравата Галя. Всичко вървеше чудесно, докато Тошко не реши да нарече животното „Жулиета". Безобидното споменаване на Шекспировата героиня отключи в Деян Донков болезнената му ревност дотолкова, че час по-късно той започна да се държи с Радина така, че тя потърси закрила.
Агресивното поведение на Донков спрямо Радина накара и нейната приятелка Рут да поиска съдействие от продукцията в стаята за откровения. "Той ме оскуба. Трябва някакво уважение, някакъв баланс..", изплака по-късно Кърджилова.


Именно в тази стая Радина призна неща, за които по-късно помоли да не се излъчват. Неща, които касаят тъмни страни от миналото и с Деян. Неща, за които може би ще намери смелост да говори открито в извънредния лайф в понеделник вечер , когато ще стане ясно - могат ли Деян и Радина да продължат да живеят под един покрив заедно.


След поредната драма между тях актрисата не може дори да си помисли да заспи, докато нейната половинка блажено си спи на опустялото легло.