Напрегнат спаринг претърпя редакционният екип на PLAYBOY при сблъсъка си на ринга с поп певицата Деница Димитрова. След тоталния погром на редакторите, чаровната красавица се смили над тях и разкри прелестите си за Мъжката библия.


От днес Деница е новото лице на PLAYBOY и краси корицата на юнския брой на изданието.  Синеоката плевенчанка, която до момента има девет поп парчета, тренира в клуб „Мизия" при Детелин Далаклиев и твърди, че боксът я поддържа заредена с положителна енергия.


Пред PLAYBOY Деница споделя, че скоро ще излезе и новото й парче, което е с клубно и много лятно звучене. Клипът към него ще е толкова провокативен, колкото сесията й в юнския брой на списанието.


„Каква е истината за момичетата от Плевен? Такава, каквато за момичетата от всеки друг град. Хубави сме!", уверено твърди Деница, добавяйки, че не вярва на стереотипи.


Емблематичното PLAYBOY интервю този месец е с Красимир Стоянов. Забравеният трети космонавт на България се връща към миналото и пропадналия шанс да полети в Космоса, отговаря на въпроса дали вярва в извънземни и дали кацането на Луната е грандиозна измама.


Брой 133 предлага обзор на новите специални дестинации за пътешествия, както и 14 тайни на коктейлите - и двете задължителни за всеки уважаващ себе си плейбой, 20 въпроса към Питър Динклидж от Game of Thrones, както и най-важните мачове в кариерата на Сър Алекс начело на Манчестър Юнайтед.