Само ден, след като Ники Михайлов и Алисия обявиха официално раздялата си, заваляха множество спекулации относно причината, поради която са сложили край на отношенията си.


Според една от най-тиражираната версия, Алисия го напуснала, защото го хванала да се среща тайно с голямата си любов Николета Лозанова. Статията, която се разпространява по няколко признака си личи, че е напълно поръчкова с цел да уязви семейство Божинови, но от Lifestyle.bg се свързахме с Николета, която даде ексклузивен и категоричен коментар по темата.


"Чудя се дали да се обидя на жълтите медии за интригите, в които ме замесват или да им вляза в положението, имайки предвид, че те гонят сензацията, а от опит знаят, че ако ще и с цял харем да свързват Ники Михайлов, ако не присъства и моето има, все едно съобщават, че слънцето изгрява от изток.


Реших обаче да бъда над нещата и този път да не се впечатлявам от пошли сензации, но и не мога да остана безмълвна, при условие, че засягат семейното ми положение. Само искам да напомня, че вече не съм просто плеймейтката Николета, но съм и съпругата на Валери Божинов и майка на дъщеричката ни Никол. Бъдете така добри да не ни замесвате в интриги, а и оставете Ники Михайлов да бъде щастлив по свой си начин."


Така Николета дава ясно да се разбере, че за нея семейството е най-важното и всичко останало е на заден план и оставено в миналото.