Заклетият "трезвеник" Андрей Арнаудов отново направи фурор с пиянско поведение. Опосумът се появил на кирка в столично заведение в събота вечерта, научи Lifestyle.bg. За негово съжаление и за сеир на останалите клиенти, охраната не го пуснала вътре. Той обаче не възроптал и тръгнал на зиг-заг към следващия бар.


Андрей е всеизвестен с любовта си към чашката и забранените субстанции. Докато ходеше с танцьорката Маргарита Будинова, беше понамалил купоните, но след тяхната раздяла, очевидно се е върнал към старите навици.


За разлика от него, партньорът му в бизнеса и негов пръв приятел Иван окончателно се раздели с алкохола. Той неведнъж призна публично, че откакто е с новата си любов Ирина Тенчева (екс Сарачинова), вече не пие. Тя го извисява духовно с техники от каучсърфинга и двамата се опияняват с други неща.


Жалко, че и Андрей не може да попадне на подобна жена, която да го раздели с бутилката. Говори се, че той в момента излиза със старата си любов Надя, но тя явно е безсилна пред другата му любов - алкохола.