От няколко дни циганска ревност тресе Базата на "Къртицата". В катуна, където живеят ромите Валя и Моро, всяка седмица им гостува един от участниците, който е спечелил теста в четвъртък по време на елиминациите.

До този момент двамата роми си живееха весело с всеки един от участниците, който отиваше при тях. Красивата бургазлийка Марина обаче успя да помрачи семейната ромска идилия.

Ревнивата Валя обвини Моро и Марина във флирт. Ромката твърди, че видяла с очите си как мъжът й целунал Марина.

Моро пък се закани, че на Марина "няма да й стигнат и два живота за секс с него". Ромът се похвали, че има "25 сантиметрово черно кларне", което смята да покаже на бургазлийката.

Валя довери, че след този случай с целувката и шепненето в ухото между мъжа й и Марина, толкова рухнала, че се наложило да посети псхолога на шоуто.

На шега или не, но тази седмица в катуна при ромите отново отиде Марина. На елимитациите в четвъртък тя се изправи срещу Тони и спечели на теста. Затова сега бургазлийката пак прави компания на ромите.

С днешна дата Валя сподели, че нещата са по-спокойни и каквото е имало да си изяснят с Марина вече са си го казали. "Разбираме се помежду си - аз готвя, тя готви, пием си кафето. Няма смисъл да се мразим. Каквото имах да й кажа й го казах в очите", сподели Валя в "Къртицата на светло".

"Нека да се радва на младото. Оставих го да се порадва", каза великодушно ромката по адрес на съпруга си.