Маги Халваджиян, който вече повече от година не поддържа никакъв контакт с Наталия Симеонова, която не последва него и екипа му, а остана в btv, твърди, че все още не поддържа никакъв контакт с нея.

„Наталия Симеонова е затворена страница завинаги! Но, хайде, „завинаги" е дума, която не би трябвало да се ползва... Но аз наистина нямам контакт с Наталия, нямам дори телефона й. Тя направи няколко опита да оправи положението, но това не е възможно", казва той в интервю пред в. „Шоу".

Маги споделя, че заради близкото си приятелство с Наталия, преди години, е правил много компромиси заради нея.

„Ако не беше Наталия, аз щях да спра „Море от любов" още преди 6 години. И заради нея съм правил куп компромиси - за да може предаването да продължи да върви. И в този момент се почувствах просто предаден! Не искам да говоря сега за нея, защото не искам тя да се унижава да ми обяснява някакви неща. Тя е много убедителна - когато иска, ще ми донесе от 100 реки вода, за да ме убеди. Аз не искам да слушам тези неща! Радвам й се на успехите. Наталия е кадърна, талантлива, но - точка! Не искам да говоря с нея! Не искам да работя с нея! Не искам да се виждам с нея! Това е!", категоричен е Халваджиян.