Певицата Рут Колева и актьорът Деян Донков бяха хванати на шмъркат кокаин в столична дискотека в Студентски град. Това се случило на рождения ден на грубоватата изпълнителка. Тогава Рут била още с бившото си гадже Калоян, от когото в момента чака дете. Не е ясно дали е знаела, че ще става майка в този момент, тъй като свидетели твърдят, че се наливала до безбожност с алкохол и се дрогирала в тоалетните.


Сервитьори, бармани и дори клиенти на клуба видели Донков и Колева да шмъркат кокаин в една от тоалетните на клуба, пише "Всеки ден":


"Не можете да си представите колко отвратителна беше гледката", разказват потресени свидетели. По думите им Рут и Деян влезли заедно в тоалетната и дори не си направили труда да затворят вратата.


Двамата не само опитали заедно от дрогата, но дори си направили и снимки за спомен. Щракнали се с телефоните, като преди това изпили солидно алкохол. На купона била и приятелката на Донков Радина Кърджилова, която изобщо не се смутила от поведението на скандалния актьор.