ЦСКА идва в петък да тренира в Етрополе - червените ще играят три контроли


Феновете на ЦСКА спретнаха днес невиждано до този момент у нас посрещане на български треньор. Около две хиляди привърженици се събраха на стадион "Българска армия", за да приветстват Христо Стоичков.
Едни от най-запалените запалянковци са се оборудвали със специални знамена, които развяха в сектор "А" на "Армията". Опънат бе и транспарант в сектор "В": "Добре дошъл, Ицо! Бий говедата пак - ти знаеш как".
Феновете на ЦСКА таят надежда, че Камата ще донесе титлата, която вече пет години бяга от "червените". Медийният интерес също е огромен, като над 40 фотографи чакаха легендата пред тунела на пистата на стадиона. Още толкова журналисти са на стадиона, за да отразят събитието.
Публиката посрещна Камата с множество димки и факли и изпадна в екстаз. Чуваха се непрестанни възгласи "Един е Ицо Стоичков". Голмайсторът на САЩ'94 се появи по спортен екип и след като поздрави феновете започна да води тренировката на армейския тим под бурните овации на почитателите.


След първата тренировка новият наставник на ЦСКА Христо Стоичков хвърли известна яснота около лятната подготовка на армейците.
Камата заяви, че след утрешните прегледи червените заминават в петък на лагер в Етрополе, където има добра база и там ще се готвят до официалните срещи за новия сезон.
Стоичков е предвидил три контроли, като съперниците все още се изясняват. Червеният наставник допълни, че е възможно да се договорят и нови две проверки, но това ще стане на по-късен етап, когато стане ясно дали ЦСКА ще играе в Европа.