Сексолозите препоръчват на двойките, които търсят разнообразие в сексуалния си живот, да забравят за обичайния секс в леглото и да отидат във ваната. Съвместното къпане е подходящ момент за предварителните ласки, то отпуска и предразполага към галене, пише БГНЕС. В това необичайно иначе място може да се използват разнообразни пози, възбуждащо действа и това, че сте във вода до кръста. Във ваната мускулите се отпускат, а кожата омеква. Следователно тя е идеално място за нежни докосвания. Тук вие можете да получите още повече приятни усещания, твърдят сексолозите, на които се позовава специализираният сайт sex-news.ru.


Да, повечето жени се срамуват от тялото си, но специалистите смятат, че това не трябва да бъде пречка пред удоволствието от съвместното къпане. За да се чувствате по-комфортно, започнете да се разсъбличате още в спалнята, после постепенно, чрез игра, се насочете с партньора си към ваната. Как обаче стои въпросът с презерватива под водата? Може ли да се използва там? Сексолозите казват, че може, но много внимателно. Той трябва да се слага върху напълно готовия орган на мъжкото самочувствие.


А ако единият от партньорите е против секса във ваната? Не се разстройвате, опитайте се да му обясните какви плюсове има този вид секс. В двойката задължително трябва да има взаимно разбиране. Както мъжът, така и жената трябва да разберат, че за по-наситени отношения е необходимо разнообразие, което съвместното къпане осигурява в пълна степен.