Бившият приятел на певицата Антонио де ла Руа няма да получи парите, които искаше от ексгаджето си. Той заведе иск към изпълнителката за $ 250 млн. 


Съдът в Женева обаче му отказа достъп до нейна банкова сметка. Освен любовник Антонио бе и бизнес партньор на певицата и то в продължение на цели 11 години. Именно заради бизнес отношенията им той иска да получи от изпълнителката  част от богатството й.


Съдията обаче реши, че няма достатъчно доказателства, които да показват, че двамата освен гаджета са били и бизнес партньори и затова реши, че Шакира е едноличен собственик на сметката.


Наскоро певицата доказа, че твърденията на Антонио са неверни, като тя представи имейли, в които той отрича да има участие в нейните бизнес дела.


В един от имейлите Антонио пише: "Не съм партньор в никоя от твоите компании. Ти си едноличен собственик на всички тях". Имейлът е от 2011 г. - година преди бившият приятел на Шакира да заведе иск срещу нея.


Антонио е син на бившия президент на Аржентина Фернандо де ла Руа. Той съди Шакира за това, че чрез устно споразумение през 2004 г. тя му обещала част от своето богатство. 36-годишната звезда обаче твърди, че през 2006 г. двамата са подписали споразумение, според което и двете страни се отказват от всякакви претенции към техните бъдещи приходи.