Фолк дивата Камелия признава, че обича да се пече гола, не не и когато има други хора.


„Не бих казала, че съм почитателка на нудистките плажове. Обичам да се пека гола, но там, където няма хора. Това пак е вид нудизъм, но индивидуален”, споделя Камелия.


„За съжаление трудно се откриват такива места – все повече са хората, които имат желание за свобода. Но който търси, успява да намери. Въпреки че преди около година и половина, както си мислех, че сме сами с Цветин, някакви папараци ни откриха и ни изтипосаха на първа страница. Уж се скрихме, пък ни видя цяла България”, казва още Огненото момиче на българския поп фолк.


„Иначе започнах да се пека без бански преди четири-пет години. Преди това бях по-затворена, но приятелят ми е доста освободен. И той ме накара първо визуално да опозная себе си, после да се приема такава, каквато съм, и най-накрая да се отпусна и да се освободя – без дрехи. Голямо и първо такова препятствие беше снимането ми за мъжко списание. Сега не се притеснявам нито от известността, нито от голотата си”, разказва Камелия.


„Наскоро преоткрих плажа като място за четене на книги, престраших се да влизам и малко по-надълбоко, защото имам страх от вода. Иначе случки… Ти като с с човек до себе си и като сте голи, като ви напече слънцето, накъде да те потегли? То е ясно накъде – към флирт и голи преживявания”, признава още изпълнителката на ''Залеза и зората'', пишат от вестник ''Преса''.