Фолкфурията Емилия е ужасена от новия си нос - пише „България днес". Половинката на Коко Динев легна пов ножа, след като в началото на май катастрофира сериозно с колата си. Емилия се оперира веднага, тъй като обонятелният й орган бе счупен. Тя се съветва с най-добрите специалисти, а благоверният й мъж се изръси със 7 бона за ринопластика - отбелязва изданието.


Певицата претърпя 2 операции - за наместване и естетична. Резултатът обаче хич не се хареса на Емилия. Сега носът и има различна форма и се набива на очи. В основата му личи лекото изкривяване, а на върха е по-тънък и чип.


„Изглежда ми по-широк" - се спира да се жалва изпълнителката пред свои приятелки. Феновете й също не я успокояват. Част от коментарите им са, че носът й много наподобява този на Майкъл Джексън. „Дано не се разпадне като неговия" - подиграват я фенове в социалната мрежа.


Бясна на подмятанията, Емилия вече не влиза във Фейсбук профила си. Певицата не иска да чете ироничните подмятания и дори забранила на близките си приятелки да й казват какво пише там за нея.